Mitä ELÄ-Valmennus on?

  • Kuulostaako jokin näistä sinun ajatuksiltasi?

- pitäisi syödä terveellisemmin
- aina väsyttää, ei jaksa tehdä mitään
- huomenna aloitan uuden elämän
- olet tyytymätön itseesi / elämäntapoihisi
- olet laihduttanut monta kertaa ja paino on aina
   palannut takaisin
- toivot, että joku auttaisi
- olet etsinyt apua pikadieeteistä tai jopa ajatellut, että sillä
   onnistut muuttamaan koko elämäsi

ELÄ-valmennus ei ole laihdutusohjelma eikä painonpudotus ole valmennuksen ainoa eikä tärkein päämäärä. Tavoitteena on lisätä kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja sitä kautta auttaa sinua jaksamaan paremmin. Sinun täytyy varata riittävästi aikaa itsellesi ja muutoksille, joita lähdemme yhdessä tekemään. Elämäsi ei muutu yhdessä hetkessä, mutta matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä.

ELÄ-valmennuksessa ei tarvitse olla jonkin tietyn kokoinen, että tapaamisiin voi tulla. Valmennuksessa opit hyvästä ravitsemuksesta, mutta myös muista tavoista voida paremmin.

ELÄ-valmennus antaa eväitä muutoksiin, jotka tapahtuvat valmennuksen aikana. Muutokset tapahtuvat sinun rytmissäsi ja tärkeysjärjestyksessäsi. Suunnitelmat tehdään yhdessä ja sinun tarpeita ajatellen. 

ELÄ-valmennus on täysin vaitiolovelvollista työtä. Voit siis tulla avoimin mielin tapaamiseen.
Tapaamiset ovat yksilövalmennusta ja kestävät kerrallaan noin tunnin, tapaamme n. 2-4 viikon välein.

ELÄ-valmennuksen hinta on 45€ /kerta.

ELÄ-valmennus ei ole minkään konseptin alainen. Valmennus tehdään yksilöllisesti sinulle.

Ota yhteyttä viestillä, niin jutellaan. 

Palautteet

"Olen ollut erittäin tyytyväinen. On helppo puhua ja pohtia elämän ja arjen eri osa-alueita. Muutoksia on tehty pikkuhiljaa ja se onni, kun muutokset ovat auttaneet jaksamisessa ja helpottaneet arjen kuormitusta." Saara 48v.

"Valmennus on ollut kokonaisvaltaista. Ei tuijoteta vain vaa'an lukemia vaan huomioidaan kokonaisuus, hyvä olo, terveellinen ja järkevä syöminen, liikunnan ilo ja sellainen mielekäs liikkuminen ettei tarvi mennä verenmaku suussa. On harjoiteltu ja keskusteltu paljon itsensä hyväksymisestä, omasta hyvinvoinnista ja itseensä armollisesti suhtautumisesta. " Johanna 41v.

"Valmennuksessa on hyvä, kun saa edetä omassa tahdissa ja pienin askelin. Valmentaja on kannustava ja inspiroiva, häneltä on saanut hyviä vinkkejä esim. ravitsemuksen suhteen. Olemme saaneet positiivista ajattelutapaa oman elämämme hallintaan." Emma 25v & Maarit 56v.

"Kirsi valmentajana on helposti lähestyttävä, lämmin ja aito ihminen. Hänelle on helppo puhua vaikeistakin asioista. Vaikka löytyy ymmärrystä ja lempeyttä niin löytyy myös sopivasti napakkuutta ja taitoa asettaa sopivia haasteita valmennusmatkalle." Anu.