Itsenäinen jälleenmyyjä

PXC Underwear alusasut

PXC Underwear alusasut ovat olleet elämässäni jo vuosia. On ilo nähdä onnellisia naisia, kun he löytävät oikean kokoiset rintaliivit itselleen. Siksi toin Kauhajoelle myös PXC alusasut. Yhteydenotto sivulla voit varata itsellesi yksityisen sovitusajan, jolloin voimme rauhassa ja mukavasti sovitella erilaisia, juuri sinulle sopivia rintaliivejä. Muistutan aina asiakasta, että hän on oikean kokoinen ja näköinen, rintaliivit ovat ne, joista etsitään sopivat.

Rintaliivejä on paljon eri mallisia ja eri käyttötarkoituksiin, valikoimasta löytyy myös runsaasti liivien kanssa yhteensopivia housumalleja, yöasuja sekä uima-asuja. Valikoimaan kuuluu myös miesten alusasut.

Kauhajoen liikkeessäni voit nyt järjestää myös alusasukutsut ja mukavan & vaivattoman illanvieton ystävillesi. Palvelen teitä ilolla!

Alusasukutsut

On kolme tapaa pitää kutsut.

1. Sinä kutsut vieraat minun putiikilleni Kauhajoelle. Minä keitän kahvit ja sinä tuot mukanasi pienen määrän tarjottavaa. Kutsuilla minä pidän liivikoulua ja sovitellaan liivejä. Alusasut saa heti mukaan, jos sopivat löytyvät tai oikean koon puuttuessa toimitan tilaukset jälkikäteen asiakkaalle. Maksu käy vaivattomasti pankki- tai luottokortilla.

Kutsujen järjestäjänä saat emännänlahjan, joka on kutsujen myyntiin sidottu. Esim. myynti 600€ -> saat alusasusetistä 50% alennuksen. Ajankohtaiset tiedot emännänlahjasta ja muista kutsuihin liittyvistä asioista löydät Koria ja Komia -Facebook sivuiltani.

2. Pidät ystäväsi / työporukkasi / harrastusporukkasi kanssa kimppakutsut.
Joko minun putiikillani Kauhajoella tai muussa haluamassanne paikassa. Järjestelyistä ja emännänlahjasta sovitaan tässä tapauksessa erikseen. Toivon, että ette ota liikaa stressiä kutsuista, tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa yhdessä.

3. Sinä kutsut noin 5-7 vierasta kotiisi.
Keität kahvit ja hankit pienen määrän tarjottavaa. Kutsuilla minä pidän liivikoulua ja sovitellaan liivejä. Liivit saa heti mukaansa, jos sopivat löytyvät tai oikean koon puuttuessa toimitan tilaukset jälkikäteen asiakkaalle. Maksu käy vaivattomasti pankki- tai luottokortilla.

Kutsujen järjestäjänä saat emännänlahjan, joka on myyntiin sidottu. Esim. myynti 600€ -> saat alusasusetistä 50% alennuksen. Ajankohtaiset tiedot emännänlahjasta ja muista kutsuihin liittyvistä asioista löydät Koria ja Komia -Fcaebook sivuiltani.