Klassinen hieronta

Hinnat voimmassa 1.1.2022 alkaen

Samana päivänä peruutettu aika
puolet hieronta maksusta.
Kokonaan ilmoittamatta jätetty ja
paikalle saapumaton varaus on koko
hieronnan hinta.

Klassinen hieronta (30 min)  30€
Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Klassinen hieronta (45 min)  40€
Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Klassinen hieronta (60 min)  46€
Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Klassinen hieronta (90 min)  60€
Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Kuumakivihieronta (75 min)  65€

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä (55-60 astetta)
lämmitettyjä basalttikiviä. Lievittää kipua, rentouttaa, lisää sidekudoksen elastisuutta, tehostaa
aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja vere.nkiertoa. Rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Koko vartalo hierotaan kuumia kiviä käyttäen. Hieronnan jälkeen olo on rentoutunut, mutta virkeä. 

Lehtopeat turvehieronnat

Muuta teksti klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Samana päivänä peruutettu aika
puolet hieronta maksusta.
Kokonaan ilmoittamatta jätetty ja
paikalle saapumaton varaus on koko
hieronnan hinta.

Selän turvehieronta (75 min)  65€

Rentouttava ja lihaksia hoitava sekä venyttävä hoito. Avaa hyvin selän ja rintarangan lukkoja sekä luo tilaa selän hyvinvoinnille. Jos selkää kolottaa, tuntuu, että on ihan jumissa ja liikkuvuus on huonoa. Silloin tämä on sinun hoitosi. Aluksi selkä ja jalat takaa saavat lämpimän turpeen ja lämpöpakkaukset. Kun lämpö vaikuttaa hieron pään ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan imukupilla hieronnalla sekä lämpimällä, karkealla pyyhkeellä. Tämä kuorii ihanasti ihosta kaikeen ihosolukon, joka on lämmössä irronnut. Imukuppi tehostaa hierontaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Jos lihkasssa on paljon kireyttä, saatan jättää imukupin hetkeksi vaikuttamaan jumin päälle. Kun turve on poistettu ja imukuppihieronta tehty, on vuorossa hieronta. Jalat hierotaan kevyesti ja sen jälkeen laitetaan lämpölevyt uudestaa vaikuttamaan jalkojen päälle. Selkään ja hartialinjaan keskitytään huolella ja tehdään hieronta, hengitys mukaan ottaen. Hieronta tehdään Frantislan eteriisillä öljyillä tai hajusteettomalla viinirypäleensiemen öljyllä.

 

Koko vartalon turvehieronta (150 min)  105€

Kokonaisvaltainen hyvinvointi hieronta. Hoito on sekä hemmottelua että tehokasta hierontaa. Tämän hieronnan jälkeen on hyvä vain levätä kotona ja nauttia. Kaikki alkaa kupillisella kofeinitonta teetä ja pienellä keskustelu tuokiolla. Hoidon alku on sama kuin selän turvehieronnassa. Kun selkäpuoli on saatu valmiiksi, niin käännetään selälle. Nyt jos koskaan on lupa laittaa silmät kiinni ja nauttia. Tälläkin puolella laitetaan lämmin turve jaloille, käsille ja vatsalle. Sitten otetaan pieni lepohetki turpeen hyvältä tuntuvassa lämmössä. Tämän jälkeen otetaan imukuppi ja lämmin pyyhe mukaan ja poistetaan turve. Vatsanalue saa oman hellän hieronnan. Tässäkin hoidossa on Frantilan eteeriset öljyt mukana. Huom. kesto on yli 2 tuntia

.

Turve jalkahieronta (60 min)  50€

Jalat laitetaan ensin jalkakylpyyn, jossa ihana suolahoito hellii jalkoja. Sen jälkeen jalat upotetaan lämpimään turpeeseen ja laitetaan 30 minuutin koneellinen jalkahieronta tuomaan lisänautintoa. Hoitaa ihohalkeamia ja ihottumaa. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja auttaa kylmiin jalkoihin. Todella ihana ja rentouttava.

Jalkojen kokohoito (75min)  65€

Jalkoihin laitetaan lämmin turve nivusiin saakka molemmin puolin. Jalat rentoutuvat lämpöpakkausten alla noin 20 minuuttia, jonka jälkeen turve poisteetaan imukuppi hieronnalla sekä lämpimällä, karkealla pyyhkeellä. Tämä kuoriin mahtavasti jaloista ihosolukkoa, joka on lämmössä irronnut. Imukuppi tehostaa aineenvaihduntaa ja rikkoo selluliittia. Jalat hierotaan vielä kevyesti Frantisilan eteerisellä öljyllä. Hoito on tehokas palautumiskeino liikunnan jälkeen. Se myös vilkastuttaa tehokkaasti aineenvaihduntaa ja lievittää turvotusta. Tämä hoito on jo kerrankin tehtynä elvyttävä, mutta tehokkain sarjahoitona. Suosittelen ottamaan sarjaa 3-5 kertaa/kahden viikon välein tai halutessasi viikon välein.

Turve kasvohoito (60 min)  40€

Kasvot kuoritaan ja laitetaan turve vaikuttamaan. Turpeen vaikuttaessa, tehdään kevyt päänahan hieronta. Kasvot pestään ja laitetaan kevyt kosteusvoide kasvoille ja degolteelle oma voide. Voiteet ovat Dermosil Sensitive sarjaa. Elvyttää kasvojen ihon hyvinvointia. Tämä on arjen pelastaja, pieni nautinto ja rentoutumishetki. Sopii aamuun kuin iltapäiväänkin. Tämä on hiljainen hoito, jossa mieli lepää ja puhe ei häiritse sinun omaa hetkeäsi.